Termeni si conditii

Acest website nu constituie o oferta sau un contract si are valoare pur informativa. Din cauza schimbarilor ce pot aparea in timpul constructiei, dimensiunile, finisajele si specificatiile tehnice ale apartamentelor pot fi modificate fara o notificare prealabila, dar in concordanta cu prevederile contractului. Informatiile si imaginile prezentate nu tin loc de consultanta de specialitate, iar potentialii clienti sunt consiliati sa contacteze agentul de vanzari.

Toate informatiile existente pe acest site, sunt detinute de Impact Developer & Contractor S.A. ("Compania") ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Blume Residenz ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Blume Residenz.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Blume Residenz sau a afiliatiilor sai.

Blume Residenz va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului oricarei persoane neautorizate.

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Blume Residenz, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Blume Residenz nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Blume Residenz se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Blume Residenz nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.blumeresidenz.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

Cand vizitati site-ul web al Blume Residenz, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, site-ul web de la care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Companie in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti, inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Blume Residenz se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Blume Residenz si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

S.C. Impact Developer & Contractor S.A. este inregistrata ca operator de baze de date cu numarul 3406.

Compania isi rezerva dreptul de a prelucra si utiliza informatiile mentionate la pct. 4, in scopul informarii Dvs. asupra actiunilor de marketing si ofertelor lansate de companie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de dreptul de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Juridic al Companiei, la adresa Sos. Pipera-Tunari nr. 4C, et. 6, Voluntari, Ilfov. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

“Termeni si Conditii” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Blume Residenz in privinta utilizarii site-ului www.blumeresidenz.ro

Blume Residenz isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Nota: Toate imaginile cu locuinte prezentate in acest website sunt fotografii reale din ansamblul rezidential Blume.